2

Subastas En El Municipio De Baga

Subastas en Baga. Listado de subastas BOE , Judiciales , Notariales , Hacienda de Casas , Pisos , Apartamentos , Chalets , Bungalows , Garajes , Trasteros , Locales Industriales , Fincas Rústicas , Solares y Terrenos en el municipio de Baga

Celebrandose

Subasta de local comercial en Bagà

entitat número u.- local comercial número u, planta baixa, part de la finca urbana, situada a bagà al carrer raval número 19 al qual s'accedeix des de l'esmentat carrer, mitjançant una porta. superfície útil 40,44 m2. limita: al front amb el carrer raval; a la dreta entrant amb finca de ramon espel; a l'esquerra, part amb vestíbul i caixa d'escala i part amb l'entitat número dos; i pel fons, amb l'entitat número dos.
Esta subasta termina en:
Valor de la subasta:
 57.732€
Puja actual:
 Sin pujas
Celebrandose

Subasta de vivienda en Bagà

entitat número quatre.- habitatge porta segona porta única part de la finca urbana, situada a bagà al carrer raval número 19, al qual s'accediex des del replà de l'escala. superfície útil 100 m2. té un balcó a la part del davant i un altre a la part del posterior de superfície ambdós, 17,76 m2. limita: al front, prenent com a tal el del total edifici, part amb projecció vertical del carrer raval i part amb caixa d'escala; a la dreta entrant, part amb caixa d'escala i part amb finca de _ramon espel; a l'esquerra amb finca de teresa escriu; i pel fons, part amb caixa d'escala i part amb projecció vertical del pati annexa de l'entitat número dos.
Esta subasta termina en:
Valor de la subasta:
 199.076€
Puja actual:
 Sin pujas